Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка БулфотоБългария се превърна в първата евродиктатура

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка БулфотоБългария се превърна в първата евродиктатура
Коментари Харесай

Иво Христов: България се превърна в първата евродиктатура с благословията и парите на Европа

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Булфото

България се трансформира в първата евродиктатура с парите на Европа, с нейната благословия и с политическия чадър на Европа. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв евродепутатът Иво Христов. 

Всеки, който споделя - да седнат Борисов и Радев да се схванат, ще разберете кой работи за сегашната власт. В момента тези апели целят да се сведе обстановката в България и проблемите й до някаква безредица. По това ще познаете клакьорите на властта, те желаят двамата да седнат и да се схванат, разяснява Христов.

Българският проблем е доста трагичен, ние се върнахме в 89-а година. По отношение на свободните избори ние загубихме каквото научихме през последните години и това е повода за страха от длъжностен кабинет, тъй като властта се опасява от свободни избори, разяснява той.

Юмрукът на президента - доста е детско, че този пестник е трансфорат в някакво изключително събитие. Това е една параноя, която приема кинематографични параметри. Това е парадокс - дронове, госпожи, юмруци, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР